dilluns, 1 d’agost del 2005

El que se me ve damunt! Benvingut sigui (jo) al món real

Ai, què hi estan de bé a l'estiu quan no hi ha res que fer i s'està un ben ajegudot damunt una tovallola, quan el sol no encalenteix massa o es té una bona ombra, enmig de la platja amb l'única preocupació de que aquella al·lota (o l'amiga, que també sol estar bona) faci tal o qual postura mentre, és clar, reses/pregues/demanes al Senyor/senzillament desitges que no hi hagi cap cornot que te tapi la panoràmica i/o (sobretot "i") t'ompli qualsevol part del cos de maleïda arena (que per qualque cosa en català del Principat li diuen "sorra").
I com bé he començat "què HI ESTAN de bé...", ja que avui fa setmana i mitja que vaig començar a fer feina en un lloc de neteja de cotxes, el nom del qual no diré (molta gent amaga on fa feina, no seré menys xD), de 18:00 a 21:00. Sí, és una mariconada. Per això, per ser avui primer d'agost i ja ben entrada la temporada alta me pertoca fer, a més, de 8:00 a 13:00. I no, de moment no he tengut cap dia lliure (sort que l'horari de matí no se m'aplica a dissabtes i diumenges; però sí el d'horabaixa).
Mem si per setembre, quan les aigües ja estiguin més tranquiles, peg un bot a la platja o me donen algun dia lliure (ñfs).
Verbenes! Aquí vos esper!