dissabte, 27 d’agost del 2005

Publicada la versió 1.1 d'EdE!

Ei! La nova versió del joc d'escacs més cutre que has vist en la teva vida acaba de sortir! I te la pots baixar sense enviar dos SMS al 7777 amb el texte ALTA EDE, per 0.90 € (IVA no incluït)! I no necessites donar el número de la teva Visa o Mastercard, PIN incluït! Ni veuràs 250 pop-ups de dones que estan desesperades per follar amb tu (precisament amb tu) i ja s'estan masturbant per estar ben preparades! Ni t'has de donar d'alta enlloc, donant la teva direcció de correu per rebre 100 missatges de correu setmanals d'spam! Ni tan sols necessites emprar cap crack: és gratuït! I fins i tot pots obtenir el codi font del programa!
Està clar: aquest joc no val un puta pito.

Què és EdE?
EdE és un joc d'escacs per a Windows. EdE és l'evolució de la que va ser una de les pràctiques de programació que vaig fer el meu primer any a la UIB. L'objectiu és que sigui senzill i permeti jugar a dos adversaris tant en un mateix ordinador com (ara per ara en un futur) des d'Internet.

D'on em puc baixar aquest programa?
Des d'aquí mateix:

» EdE 1.1
   EdE 1.0

Advertència: les partides guardades amb la versió 1.0 NO són compatibles amb les de la 1.1.

Com està programat?
En Ada 95, fent ús de la llibreria gràfica AdaGraph 2001.

És gratuït?
Sí i de per vida. En pagaria algú qualque cosa?

On me baix el crack?
Llegeix les anteriors dues línies.

Quina diferència hi ha entre la versió X i la versió Y?
Baixa't la més nova i llegeix el fitxer versions.txt.
Vaig deixant totes les versions per si algú en vol treure qualque cosa.





No tens alguna captura de pantalla per veure'l sense baixar-me'l?
Sí, sinó no hi hauria aquesta estúpida pregunta aquí. Pots prémer sobre l'imatge per veure-la ampliada o, si ho prefereixes, esforçar la vista fins a extrems impensables. La captura de pantalla és d'una hipotètica partida normal amb la versió 1.1. He trobat que no té sentit posar més d'una captura: no hi ha grans canvis gràfics que apreciar en un joc d'escacs.