dimarts, 16 d’agost del 2005

Obvietats?

Fixant-me en el tauler on hi ha penjades les claus d'AVIS (empresa dedicada al lloguer de cotxes associada a la que jo hi faig feina) he avistat quelcom que m'ha parescut un tant, no exactament contradictori, però sí a primera impressió estúpid. Un clauer vermell on s'hi pot llegir "AVIS recomienda Opel" i s'hi pot apreciar el logotip d'esmentada empresa i un Opel Astra platejat. El que me pareix sorprenent és que la clau enganxada a aquest clauer sigui d'un Seat Ibiza.
M'ha recordat a aquests bars que et trobes a qualque poblet, posem per cas "Bar Ca'n Fulano", amb un cartell damunt el portal de l'entrada ben vistós, de color blau, amb l'emblema ben vistós de Pepsi, sobre el qual s'hi inscriu el nom del bar. Entres a dins, vas a la barra i comences a veure tot de tassons, copes, servilleters de Pepsi. Probablement penses que vaja una putada, tu beus Coca-Cola. Demanes amablement una Pepsi, el cambrer aixeca les celles i en to piadós i fluixet et diu «És que... Ho sentim molt, però aquí només tenim Coca-Cola...» Reacciones amb certa cara d'estupefacció i ell afegeix «...sol agradar més.»
Ja ho crec que no tiraran els mil accessoris de regal promocional que Pepsi els va donar en el seu dia per qüestions econòmiques, però no deixa de comfondre a la gent que se demana el perquè de les coses.