divendres, 23 de setembre del 2005

El Canto Del Loco en deplorable contradicció

Diria que estic sorprès si no fóra perquè ja res me sorprèn de la gent que fa tot el que pot per lucrar-se. Així i tot estic indignat de veure com es pot ser tant porc amb els seguidors com ho ha estat El Canto Del Loco (que consti que no vaig a un concert seu ni cobrant!). I per encara augmentar-ne el patetisme és en certa manera contradictori amb el que critiquen "amb ferocitat" al seu superhit "Zapatillas".
S'han atrevit, ni més ni menys, a fer una gira de nou concerts dels quals a sis només s'hi poden comprar les entrades mostrant un tiquet que ve adjunt amb el seu darrer àlbum. I, a més, per cada tiquet es poden comprar un màxim de quatre entrades. Així n'informa Europa Press.
Ja no és només que se'n riguin a la cara dels seguidors que no desitgen comprar els seus discs o que prefereixen baixar-los legalment de les xarxes P2P (sí, amics de PROMUSICAE, legalment) pel fet d'obligar-los a comprar un disc, a tenir un amic que el compri o a no assistir al concert, sinó que a més entren en contradicció amb el que critiquen "a mort" a "Zapatillas". Recordem-la, encara que a alguns ja ens hagi amargat lo suficient l'estiu:
[...]
Me da pena tanta tontería,
quiero un poquito de normalidad.
[...]
"si no estas en lista no puedes pasar,
sólo entran cuatro,
[...]
Abarrotado,
hay aforo limitado
[...]
Davant tot és completament normal que un grup musical obligui als seus seguidors a comprar un disc no per assistir pagant només el disc a un concert, sinó per tenir dret a comprar fins a quatre entrades. Se'ls haurà contagiat dels Hombres G, anant amb ells de gira, la sobèrbia i l'orgull dels quals han fet gala en èxits com "Me duele la cara de ser tan guapo"? Es creuran The Rolling Stones? Es creguin el que es creguin encara els falta molt per acostar-s'hi i dubt que aquest sigui el camí...