dimarts, 27 de setembre del 2005

Oi, reina, no te l'oblidis a casa...










No he pogut resistir la temptació de comentar aquest nou model de mòbil que ens presenta Siemens, amb l'eslògan "un acompanyant amb estil per a la dona".
Com tot "bon mòbil" que apareix al mercat en els nostres dies, el Siemens CL75 incorpora totes les funcionalitats típiques, a més de càmera digital, missatgeria multimèdia (MMS), capacitat per accedir a Internet, Bluetooth, etc. La característica que el fa peculiarment especial i, amb l'eslògan elegit, criticable és la incorporació d'un mecanisme que fa que la pantalla, quan no s'usa, pugui convertir-se en un mirall-tocador. «Ofereix la funcionalitat addicional necessària per a la dona d'avui», segons el fabricant. També facilita la realització d'autorretrats.
Hi ha gent que m'ha dit que els que han dissenyat aquest telèfon estan sonats, encara que jo crec que d'això res: saben bé el que es fan. Saben els experts en marketing, ja de fa temps, que hi ha tota una oportunitat dins el mercat femení. I bé que se n'aprofiten. Tendria sinó sentit que Nintendo hagués invertit ves a saber quina gran quantitat en crear la Game Boy Advance SP Girl Edition que, pel seu color rosa, és molt difícil "enxufar-li" a un al·lot?